«Нове обличчя кордону»: розпочався набір у прикордонний підрозділ “Римачі”

02.10.2019 / Новини

У Держприкодонслужбі 1-го жовтня стартував IV набір молодих, амбітних та вмотивованих людей, які бажають стати новим обличчям Держави на кордоні.

Про це йдеться на сайті Держприкордонслужби.

«Нове обличчя кордону» реалізується в прикордонному відомстві за підтримки Посольства США та представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ), експерти яких є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу.

Цього разу в рамках реформування прикордонних підрозділів за проєктом «Нове обличчя кордону» відбір кандидатів проводиться в підрозділи Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», «Одеса-аеропорт», «Львів-аеропорт», «Шегині» (Львівська область), «Римачі» (Волинська область), «Пархоменкове» (Волинська область), «Рава-Руська» (Львівська область), «Харків» (виключно для військовослужбовців), «Дніпро» (міста Дніпро, Полтава та Кривий Ріг, виключно для військовослужбовців).

Разом з цим, звертаємо увагу кандидатів, що кількість вакантних посад обмежена. У деяких підрозділах наразі до 10 вакантних посад – «Львів-аеропорт», «Рава-Руська» та «Пархоменкове», а відбір до відділів «Харків» та «Дніпро» цього разу здійснюється виключно серед військовослужбовців.

Нагадуємо, що конкурсний відбір проводиться як серед діючих військовослужбовців Державної прикордонної служби України, так і серед цивільної молоді.

Подати анкету, після відкриття реєстрації, можна буде за посиланням https://anketa.dpsu.gov.ua/

Більше інформації щодо проекту «Нове обличчя кордону» за посиланням: https://newface.dpsu.gov.ua/.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*