Невідомі увірвались в будівлю “Укравтодору”

06.07.2018 / Новини

Вдень 6 липня група осіб увірвалась у будівлю “Укравтодору” у Києві.

Повідомлення про це з’явилось на Facebook-сторінці служби.

“Невідомі молодики несанкціоновано потрапили до будівлі Укравтодору. Зараз на 3 поверсі”, – йдеться у повідомленні, яке з’явилось разом із фото невідомих осіб.

Пізніше в “Укравтодорі” повідомили, що під їхніми стінами відбувається “політичний хеппінінг”. Стало відомо, до якої політсили належать особи, що увірвались в будівлю.

Сьогодні група людей на чолі із самопроголошеними лідерами так званого молодіжного крила Радикальної партії намагається реалізувати один із сценаріїв політичного хеппінінгу під стінами Укравтодору,– йдеться у повідомленні.

За інформацією, представників Держслужби “ця “акція” є замовною та заздалегідь оплачуваною” і такі “низькосортні шоу” порушують роботу державної структури.

“Укравтодор не є політичною установою. Ми наполегливо просимо не включати нас в політичні дискусії не фахового характеру та не використовувати як майданчик для перформансів”, – запевнили в “Укравтодорі”.

Представник “Молодіжного крила “Радикальної партії” Ігор Бєлов опублікував відео з цієї акції, на якому видно, як молоді особи з шинами в руках заходять у будівлю “Укравтодору” та обклеюють наліпками скляні двері на вході в будівлю.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*