Негода наробила лиха на заході України (ФОТО)

13.06.2018 / Новини

Сильні пориви вітру, дощ з градом, який подекуди був завбільшки як яйце – літня стихія наробила шкоди у західному регіоні.

Напередодні негода вирувала у семи областях – Львівській, Тернопільській, Чернівецькій, Закарпатській, Хмельницькій, Вінницькій.

Майже 240 населених пунктів залишились без світла, обійшлось без жертв, – повідомляє 24 канал.

Пошкоджені дахи, понищена городина, повалені дерева. Ремонтники працюють у посиленому режимі, люди оговтуються та наводять лад у своїх оселях.

Наслідки негоди на Тернопільщині

На Тернопільщині  грози з градом, супроводжувані сильними поривами вітру пошкодили будинки мешканців.

Унаслідок ускладнення погодних умов на території Тернопільської області у селі Шибалин Бережанського району пройшов буревій з грозою та градом. Станом на 20:00 у даному населеному пункті пошкоджено покрівлю житлового будинку на площі орієнтовно 100 квадратних метрів, замулено та підтоплено 6 домогосподарств,– йдеться у повідомленні  прес–служби ГУ ДержНС у Тернопільській області.

Негода наробила лиха у Чернівецькій області. На території області було повалено дерева, без струму залишились 48 населених пунктів, пошкоджено десятки будівель.

Негода в Чернівцях

Погані погодні умови спричинили знеструмлення 60 населених пунктів на Хмельничинні.

“У Хмельницькому на вулиці Набережній у вечері розряд блискавки влучив у приватний житловий будинок. Вогнем пошкоджено стіни, перекриття, домашні речі. Через 10 хвилин блискавка влучила у бидинок на вулиці Костюшка. Вогонь пошкодив покриття. Пожежу ліквідувавло населенням”, – зазначають у ДСНС області.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*