Нефьодов хоче перевести Державну митну службу на контрактну систему роботи

27.06.2019 / Новини

Переможець конкурс на голову нової Державної митної служби, заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов повідомив ймовірність перевести роботу митницю на контрактну систему роботи.

Про це він сказав в коментарі Радіо Свобода.

Максим Нефьодов каже, що хоче змін, але не буде вімовлятися від попереднього досвіду з реформування митниці

«Я є прихильником того, аби перевести митницю на контрактну систему роботи. А не так, як зараз у держслужбі – людина влаштовується і передбачається, що вона працює там довічно, до пенсії. А коли є якийсь спочатку короткостроковий контракт, потім переходить у трирічний, п’ятирічний і так далі.

Коли встановлюється KPI (індикатор ефективності – ред.) на конкретну людину, так і групові. Головне – отримувати результат», – сказав Нефьодов.

Він додав, що в організацій роботи митниці послуговуватиметься не лише новими ідеями, а й раніше здобутим досвідом.

«Нам дуже рідко треба вигадувати якийсь велосипед чи якісь унікальні, геніальні рішення. Вже існує величезна кількість планів із реформи митниці, складених і попереднім Міністерством фінансів під керівництвом пана Данилюка, і під керівництвом нинішнього міністра пані Маркарової.

Є великий проект, який був розроблений американською митницею і запропонований уряду України. Тому не стоїть питання щось вигадати», – додав Нефьодов.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*