“Не голосуйте за маніпуляторів з регіональним смородом”, — володимир-волинський композитор

01.08.2020 / Новини, Статті

“Не питаючи дозволу ексрегіонал Максим Клим’юк використав для свого політичного відео фрагменти привітань знаменитостей до дня народження Володимира-Волинського. Зіпсував мені День міста!”

Про це написав у соцмережах волинський композитор та музикант Сергій Шишкін, – передає БУГ.

Нагадаємо, українських зірок, за посередництва Сергія Шишкіна, попросили скинути коротеньке відеопривітання до Дня міста і вони щиро побажали Володимиру і його мешканцям усього найкращого. Проте ні Івана Леньо, ні Сергія Танчинця, ні Сергія Строяна, ні сестер Тельнюк не попередили, що їхні вітання використають для політичного піару Максима Клим’юка. Крім того, під відео постирали коментарі з обуренням зірок.

“Вкотре переконався, якщо політикою не цікавишся – вона займеться тобою.

Не питаючи дозволу, так підло, підступно нами спробували скористатись. Мені особисто зіпсували День міста! А раз так – роблю перепост. І не раз розповім цю історію в деталях.

Люди! До виборів ще такого буде багато. Не піддавайтесь! Не голосуйте за маніпуляторів з регіональним смородом! Вони привели в Україну війну! Посіяли смерть. А потім ніби стали патріотами?!

То “Наш край”, То під Гриценко – полковника, який теж чомусь не зміг захищати Україну?! Ви самі побачите з якою силою вони знову посунуть на вибори. Вам знову будуть обіцяти все, що завгодно!”, — зазначив Шишкін.

Вірити можна тільки тому, вважає композитор, хто справжніми ділами захищав і захищає Україну та розбудовує її по мірі своїх можливостей.

“Не хочете бути обдуреним вчергове! НЕ БУДЬТЕ!”, – наголосив він.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*