Не будемо притягувати “Амілу” до відповідальності, бо то не наша компетенція, – Генпрокуратура

26.11.2016 / Відео, Новини

У четвер, 24-го листопада, народний депутат Ігор Гузь провів прямий ефір на своїй сторінці у Фейсбуці. В онлайні політик озвучив відповідь Генпрокуратури на його звернення щодо халатного виконання ремонтних робіт доріг фірмою “Аміла”.

“Я бив би морду тим, хто збирає людей на мітинги за гроші. І взагалі треба ввести за це кримінальну відповідальність”, – зазначив народний обранець, розмірковуючи про тенденції ймовірності “третього” Майдану.

Також напочатку нардеп розповів про внутрішні проблеми ЄС, через які українці досі не отримали безвізовий режим. Мова йшла й про наболілі питання гірників та добудову нововолинських шахт, легалізацію перебування автомобілів в Україні на іноземній реєстрації, про скандальну ситуацію на міжнародному пункті пропуску “Устилуг”, акцію “Пам’ять без кордонів”, стратегію розвитку села на прикладі Смідинської громади.

Згадав політик й про фірму-підрядника “Амілу”, яка виконувала ремонтні роботи дороги державного значення в Любомлі. Нове покриття покладено настільки халатно, що нардеп звернувся в Генпрокуратуру України про притягнення виконавця робіт до відповідальності.

“Генеральна прокуратура відписала, що то не їхня компетенція й вони не будуть цим займатися. Ганебна відповідь. Що означає не їхня компетенція?! Пишуть, що то Служба автомобільних доріг має займатися. А хто має притягнути до кримінальної відповідальності? Служба автомобільних доріг тепер цим займається? Я не зрозумів політики і підходів Генпрокуратури, тому далі буду реагувати й намагатимусь все ж притягнути до відповідальності керівництво цієї фірми”, – зауважив Ігор Гузь.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*