Назвали найкримінальніші міста Волині

05.02.2018 / Новини

Найбільший рівень злочинності на Волині зафіксовано в Нововолинську. Найпоширенішими там є злочини проти власності. Також до міст зі значним рівнем злочинності в області належать Луцьк і Ковель.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 5 лютого, – повідомляє ІА Волинські новини.

Як повідомив прокурор Волинської області Максим Киричук, загальний рівень злочинності в області минулого року знизився, залежно від району, на 23,4–31,4%.

Також спостерігається спад підліткової злочинності (на 28,8%).

За словами Максима Киричука, до особливих здобутків структури за минулий рік потрібно віднести, зокрема, викриття організованих злочинних угрупувань.

Окрім того, прокурор області зазначив, що на Волині зараз посилено контроль з питань протидії злочинам у сфері безпеки руху, незаконного видобутку бурштину та його вивозу за кордон, злочинам проти власності, незаконним заволодінням транспортними засобами, незаконному обігу підакцизних товарів, їх контрабанді через державний кордон.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*