Назвали фрукт, який має унікальні властивості для здоров’я людини

18.11.2018 / Новини

Яблуко – це дійсно унікальний продукт, який має позитивну користь для організму людини. Регулярне його вживання покращує пам’ять та сприяє продовженню життя.

Про це розповідають вчені Американського хімічного товариства, пише Cosmo.

Науковці проводили дослідження, яке тривало 15 років. За цей час вони з’ясували, що у піддослідних тварин, яких підгодовували яблуками, тривалість життя збільшилася на 10%. Окрім того, вживання в їжу цього фрукту щодня може знизити ризик ранньої смерті на 35%.

Яблука є хорошим джерелом магнію, калію, вітаміну С і флавоноїдів, які зосереджені в їхній шкірці. Флавоноїди, у свою чергу, допомагають розслабити кровоносні судини, а це зменшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Регулярне споживання яблук збільшує виробництво і кількість нейротрансмітера ацетилхоліну в головному мозку (багатофункціональний гормон, відповідає за здатність мозку змінюватися і будувати нові структури). Підвищення його кількості в головному мозку призводить до поліпшення пам’яті, перешкоджає виникненню хвороби Альцгеймера, а також дозволяє сповільнити зниження розумових здібностей людини.

Тому, дослідники радять щодня з’їдати 2 яблука, аби покращити своє здоров’я.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*