Науково-дослідницька робота школярки з Любомльщини здобула ІІ місце на конкурсі Малої академії наук

13.02.2020 / Новини

Учениця Штунської ЗОШ І-ІІІ ступенів успішно виступила на всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів членів Малої академії наук.

Десятикласниця Дарина Пікула виступила на конкурсі, який відбувся 9 лютого на базі Луцького НВК №9, –  повідомила Тетяна Міщук на сторінці КУ “Методичний центр” Вишнівської сільської ради

Традиційно конкурс проводиться вже більше 20 років з метою виявлення та підтримки школярів, які цікавляться наукою, залучення їх до теоретичної та експериментальної роботи.

Цьогоріч на розгляд журі від учнів області представили 463 дослідження у 62 секціях. Конкурс проводився у декілька етапів.

Дарина захищала науково-дослідницьку роботу «Традиційне тваринництво жителів Любомльщини: повір’я, обряди і магічні ритуали» у секції етнології.

Науковим керівником учениці є вчитель історії Штунської ЗОШ І-ІІІ ступенів Катерина Оніщук, яка вже багато років поспіль плідно співпрацює з МАН. Згідно підсумкової оцінки результатів конкурсу, яка була сформована компетентним журі за сумою усіх етапів, робота отримала ІІ місце.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*