Народний депутат від Любомльщини очолив список нардепів-реформаторів України

09.09.2016 / Новини

До старту 5-ї сесії VIII скликання VoxUkraine оновили рейтинг реформаторів iMoRe. Очолив рейтинг народний депутат Ігор Гузь, який представляє й Любомльщину у Верховній Раді.

Про це пише Конкурент посилаючись на VoxUkraine.

Лідером серед народних депутатів став волинський народний депутат Ігор Гузь.

Довідка: індекс iMoRe – це індекс моніторингу реформ, який призначений давати комплексну оцінку зусиллям влади – Уряду, Парламенту, Президента, НБУ та ін. щодо впровадження реформ.

Індекс розраховується на основі регулярного опитування широкого кола експертів. Експерти оцінюють регуляторні акти (законопроекти, постанови та ін.), які вступили в дію або були прийняті з чіткою датою введення в дію.

Таким чином, рейтинг реформаторів серед народних депутатів показує, як кожен нардеп підтримував реформаторські закони.

Наприклад, законопроект №3524 (зміни до Конституції України в частині правосуддя) отримав оцінку +5.5. Всі депутати, які проголосували “За” – отримали +5.5 до свого рейтингу, всі інші 0. За 40 випусків iMoRe було оцінено 155 законопроектів. Максимальний сумарний бал, який міг би отримати депутат, – 300,65.

За 4 місяці з моменту виходу останнього депутатського рейтингу iMoRe перша десятка нардепів-реформаторів практично не змінилася.

Десятка найкращих депутатів-реформаторів:

7346_iyhkph7gijdv_w_687

1 Коментар Народний депутат від Любомльщини очолив список нардепів-реформаторів України

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*