Нардеп з Волині разом з командою прийомами громадян охопили кожне село округу (фото)

03.09.2016 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь ще напередодні виборів обіцяв, що його команда не забуде про людей наступного дня після оголошення результатів волевиявлення, а працюватиме з громадою впродовж всієї каденції.

Щоб виконати цю обіцянку, до 24 серпня цього року депутат та його помічники провели прийом виборців у кожному селі округу №19 а таких – 208, а також десятки прийомів у Володимирі-Волинському, Нововолинську, Любомлі та Іваничах.

Про це інформує прес-служба народного обранця.

За цей час до команди народного депутата звернулися понад 2 тисяч людей. Найчастіше звернення надходять з проханнями допомогти коштами на лікування, через порушення прав органами влади різного рівня та незадоволення якістю надання комунальних послуг. Хоча Ігор Гузь не може допомогти всім, особливо коли це стосується надання коштів, він намагається робити все, що може в рамках депутатських повноважень та ресурсів.

«Для нашої команди дуже принципово постійно тримати контакт із людьми, чути їх проблеми і реагувати. Я говорив про це перед виборами і зараз ми це робимо. Не хочу розказувати про “попередників”, але іноді люди на прийомах говорять, що раніше народних депутатів після виборів не бачили. Де можемо, допомагаємо. Але якщо я не можемо, то відразу про це відкрито людям», – відзначає Ігор Гузь.

Проводити прийоми в селах доводиться у різних умовах. Там, де немає пристосованого для цього приміщення, майданчиком для цього іноді стає площа перед магазином. Як результат: прийоми проведені у всіх, навіть у найменших населених пунктах.

«Я намагаюся кожного місяця знайти час, щоб особисто прийняти виборців і постійно тримати із ними контакт через соціальні мережі, через пошту. Багато у кого є мій номер мобільного, люди так само телефонують і кажуть про свої проблеми. Номер свій не змінюю. У містах і районах працюють помічники, які значно частіше проводять прийоми. Але навіть коли не «прийомний» день, людина може просто звернутися в громадську приймальню зі своєю проблемою. Ніякої зайвою бюрократії», – розповідає народний депутат.

У 2016 році мешканці Іваничівського району часто зверталися до Ігоря Гузя, аби він допоміг уникнути закриття невеликих шкіл у районі, які могли потрапити у категорію малокомплектних. Щоб вирішити проблему, команда нардепа організувала поїздку освітян до Міністра освіти та науки Лілії Гриневич.

У результаті, під час безпосереднього зустрічі та подальшої роботи Ігоря Гузя із Міністерством вдалося добитися продовження роботи шкіл у селах Грушів, Орищі, Верхнів, Старосілля, Млинище та Щенятин.

Громадські приймальні народного депутата Ігоря Гузя працюють у Києві, Луцьку, Любомлі, Нововолинську, Іваничах та Володимирі-Волинському.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*