Нардеп від Волині наполягає на вступі України до НАТО (відео)

13.07.2016 / Новини

Україна повинна продовжувати наполегливо добиватися передачі оборонного озброєння від США та інших членів НАТО і продовжувати підготовку пакету документів для вступу до Альянсу.

Про це народний депутат Ігор Гузь заявив під час брифінгу в парламенті 12 липня, інформує прес-служба народного обранця.

За його словами, меседжи Варшавського саміту НАТО свідчать про те, що Північноатлантичний альянс готовий стояти на захисті країн Східної Європи, а Чорногорія, Македонія, Боснія та Герцеговина, Грузія найближчим часом мають високі шанси стати членами організації.

«Іншого шляху, аніж вступ України в НАТО, немає. Ми повинні готувати документи щодо вступу України в НАТО. Голова Верховної Ради Андрій Парубій це вже фактично робить. Ми ініціюємо цей процес, і з цієї дороги не зійдемо», – зазначає Ігор Гузь.

На нинішньому етапі важливо продовжувати наполегливо працювати із західними союзниками, аби добитися передачі Україні комплексу оборонного озброєння для протистояння російській агресії на Донбасі.

«Сьогодні постає… питання надання Україні зброї оборонного характеру, яку, на жаль, ми два роки просимо і Європейського Союзу і в наших союзників Сполучених Штатів та країн НАТО. Є сигнали, що найближчим часом ця зброя буде в Україні і дасть нам можливість «тримати» удар на Донбасі у війні із Російською федерацією», – наголошує народний депутат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*