Нардеп Ігор Гузь завітав до Володимир-Волинського інклюзивно-ресурсного центру (ФОТО)

02.06.2018 / Новини

1-го червня у День захисту дітей народний депутат Ігор Гузь та перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук завітали в інклюзивно-ресурсний центр з метою привітати дітей та батьків зі святом. Обговорили і важливі питання подальшого облаштування центру.

Нагадаємо, що для центру виділили ще багато нових кабінетів, де раніше розміщувався районний відділ освіти. Кабінети потребують ремонту та спеціального обладнання., – пише БУГ.

“Дуже хочемо і маємо плани зробити ресурсну кімнату для старших дітей, тому що у нас мають бути діти старшого віку. Це буде кімната з кухонною зоною. Діти будуть вчитися готувати їсти, приймати гостей, там будуть столики і дивани. У цій кімнаті молодь зможе проводити свій вільний час. Планується облаштувати кабінет психолога, логопеда-дефектолога, медсестри і методичну залу. В останній дуже хочемо облаштувати зимовий сад. Це буде і методична кімната, і місце для психологічного розвантаження”, – розповіла про плани директор інклюзивно-ресурсного центру Олена Токарєва.

Народний депутат Ігор Гузь зі своєю командою та перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук оглянули приміщення, обговорили з директором центру Оленою Токарєвою проблемні моменти та узгодили план дій, щоб якнайшвидше облаштувати нові приміщення як це необхідно.

“Центр змінюється на очах і стає таким яскравим, яким би мав бути. Ми постараємося допомогти з встановленням спеціального дитячого майданчика. Сьогодні нам показали приміщення, які треба привести до порядку і, думаю, що все вдасться”, – звернувся Ігор Гузь до присутніх батьків.

Цього дня батьки вихованців центру зробили для своїх дітей справжнє свято з аніматорами. Гості долучилися до свята, вручивши дітям солодощі та подарунки.

Вітання і найкращі побажання від владики Матфея, єпископа Володимир-Волинського і Турійського передав присутнім отець Микола Гінайло, а також подарунки від польських пожежників з міста Цєшин.

Гостей, які завітали до центру у цей день батьки не залишили без подарунків. Їм презентували картини, зроблені руками вихованців установи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*