Нардеп Гузь здійснив робочий візит в об’єднані громади свого округу (ФОТО)

29.01.2020 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь упродовж тижня активно працював в об’єднаних громадах свого округу. Він зустрівся з активом та головами майже усіх ОТГ Прибужжя, оглянув об’єкти, куди за його сприяння були спрямовані державні кошти, поспілкувався щодо подальшої перспективи розвитку регіону.

Про це йдеться на сторінці народного обранця в соцмережах.

«Був, фактично, в усіх об’єднаних громадах, крім Устилузької. Спілкуючись із активом та керівниками громад, обговорили проблемні питання. Тримаю руку «на пульсі» усіх подій. Подивилися ті об’єкти, які вже готові, або частково готові до відкриття.

Це і спортивний комплекс в Іваничах, який ми, очевидно, поетапно будемо й надалі завершувати; у Благодатному – спортмайданчик зі штучним покриттям поблизу школи; Риловиця – рекреаційна зона у Володимирі-Волинському, яку плануємо завершити до червня цього року. Заїдемо ще у садок № 9 у Нововолинську, де майже готовий басейн до відкриття.

І досить таки великий об’єкт у нас у Любомлі – в центрі громади. Там розпочаті роботи, на ці потреби з держбюджету за моєї ініціативи спрямували 500 000 гривень. Йдеться теж про створення рекреаційної зони навпроти приміщення районної ради та адміністрації», – розповів парламентар.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*