Нардеп Гузь підтримав законороєкт про реконструкцію доріг в окрузі №19

07.06.2020 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь підтримав у першому читанні законопроєкт №3509. Він передбачає, що 35 млрд грн спрямують з держбюджету на будівництво та реконструкцію доріг в Україні. Ресурси на ці потреби використають з так званого Covid-фонду.

Про це йдеться на сторінці нардепа в соцмережах.

В окрузі парламентаря наразі є три пріоритетні напрямки щодо будівництва місцевих доріг. І ці питання днями він лобіював під час зустрічі з представниками Укравтодору.

Йдеться про відрізок траси державного значення Т-03-05 між Нововолинськом та селищем Іваничі, між Володимиром та Любомлем, з можливістю “виходу” туристів на Шацькі озера, а також дорога з Володимира до Ковеля, що веде до міжнародного пункту пропуску “Ягодин”.

Зі слів парламентаря, він і його команда конструктивно співпрацюють зі Службою автомобільних доріг Волині. Завдяки цьому зробили більшість головних дорожніх артерій округу. Зокрема, це напрямки: Луцьк — Володимир, Володимир — Нововолинськ. Наразі ремонтується траса з Нововолинська до села Литовеж — кордону Волині зі Львівщиною. Зробили об’їзну навколо Устилуга. У планах — ремонт Шистівської об’їзної навколо Володимира.

Також він сподівається, що вже цього року розпочнеться ремонт ділянки траси від Устилуга до Володимира за кошти польського кредиту.

Зміни, які пропонують парламентарі внести до держбюджету, забезпечать можливість спрямувати кошти фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19 та її наслідками на такі заходи з подолання наслідків пандемії, як покращення транспортного сполучення, будівництво, реконструкцію та ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*