Наприкінці минулого тижня на Любомльщині знову масово горіла посуш

06.04.2020 / Новини

Попри численні заклики не палити сухої трави і нагадування про відповідальність, а також, що подібні дії шкодять довкіллю, людям і можуть навіть забрати людські життя, палії не вгамовуються. Останні кілька днів на Любомльщині знову виявилися «вогняними» і додали клопотів рятувальникам ДПРЧ-10 м. Любомль та ДПРП-24 с. Старовойтове.

Так, у п’ятницю, 3 квітня близько 12.50 год. виникла пожежа посуші та чагарників на площі 4,5 га поблизу с.Рівне.  За кілька годин така ж пожежа виникла на площі 0,2 га в м. Любомль вул. 1-го Травня.

Нагадаємо, теж у п’ятницю, але вже ввечері очевидці надіслали до редакції «КОРДОНу» відео ще однієї пожежі — палало на схід від Любомля в районі залізниці.

У суботу, 4 квітня дня близько 18.00 год. виникла пожежа посуші та чагарників на площі 1 га в с. Бережці. Горіло біля цього села і наступного дня майже на такій самій площі.

Окрім того, двічі рятувальники ДПРЧ-10 м. Любомль виїжджали на загоряння сажі в димарях на обійстях у районному центрі по вул. Незалежності та Володимирській.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*