Майстерня домашніх страв по-любомльськи: смачно, недорого, і з любов’ю до покупців

25.02.2020 / Відео, Новини

Кожен із нас, купуючи той чи інший товар, завжди прагне знайти оптимальне поєднання якості й ціни. А коли  йдеться про харчову продукцію,  — й поготів, адже, як мовиться, ми є тим, що ми їмо. Ну а якщо хочете на власні очі побачити, як виготовляють продукцію, яку потім споживатимете, вам час завітати до магазину торгової марки «Еники-вареники», що в Любомлі, яка спеціалізується на виготовленні і реалізації напівфабрикатів.

Магазин у древньому Любомлі по вул. Незалежності, 22 працює всього другий місяць, але вже має багато постійних клієнтів, які охоче сюди приходять. Красномовним є і той факт, що  продукція не має коли залежуватися — переносячи відомий вислів про гарячі пиріжки на любомльські реалії, певно, на часі казати: розходяться, як заморожені вареники і пельмені від «Еників…».

Власне, з традиційних вареників і пельменів все й починалося. Поступово асортимент розширювався, і головним чином завдяки тому, що менеджмент закладу вміє дослухатися до пропозицій покупців й оперативно реагувати  на їх запити. До слова, серед клієнтів є люди, які охоче діляться своїми рецептами…

Відтак, сьогодні у магазині можна придбати вареники з добрим десятком різних видів начинки — від картоплі і м’яса до солодкого сиру і вишень — є навіть шоколадні!; пельмені шести видів —  не тільки з традиційних свинині і яловичини, а й курки і баранини, а ще — у поєднанні різних видів м’яса; по два види голубців і  чебуреків, вісім варіацій котлет, дев’ять видів млинців (в тому числі сирники і бендерики), чотири види ковбасок, п’ять варіантів зраз, що в народі більше знані як картопляники.

Словом, асортимент настільки широкий, що задовольнить будь-якого гурмана. Приємно й те, що ціни доволі демократичні і доступні.

Придбана продукція досить проста у приготуванні — залежно від виду її лишається просто зварити або посмажити. Звісно, ж першими це оцінили жінки. Адже не секрет, що для приготування тих же вареників, пельменів, котлет потрібен час, який є не завжди. То чи не краще затоваритися в «Ениках-варениках», а час, який би ви провели на кухні, присвятити спілкуванню з рідними і близькими? До речі, на цю тезу своєрідно натякає інтер’єр магазину: на одній зі стін високо під стелею підвішені кухонні дошки та качалки — мовляв, тепер цьому приладдю місце там…

Своєрідна родзинка торгової марки «Еники-вареники» у тому, що, як вже йшлося вище, процес виготовлення продукції при бажанні може побачити кожен, хто завітає до магазину, адже все відбувається за прозорою скляною перегородкою. Саме у такий спосіб і вибудовується довіра між виробником і клієнтом.

Увесь асортимент виготовляється вручну. По тому партію вареників, пельменів, млинців, ковбасок тощо поміщають до спеціальної камери-шокера, де відбувається так зване миттєве заморожування. Минає максимум чверть години, і вже засклілі напівфабрикати дістають, пакують, важать, оформлюють, зазначають терміни зберігання і кладуть до морозильної камери, де вони чекають на своїх покупців.

Любомль — не єдине місто на Волині, де працює магазин з вивіскою торгової марки «Еники-вареники». Такий же торговий заклад 19 лютого відкрили у місті Ківерці (вул. Соборна, 17) Також продукція реалізується в окремих відділах у супермаркетах «Наш край» у м. Володимирі-Волинському (вул. Ковельська, 253) та у Любомлі (вул. Незалежності, 31).

Втім, на цьому менеджмент зупинятися не збирається і має наміри розширювати як асортимент, так і мережу своїх закладів. І такі амбіції — цілком здорові, адже, як мовиться, погана та торгова марка, яка не прагне стати брендом, чи не так? Думається, «Еникам-вареникам» це до снаги. Головне — і далі чути і розуміти свого клієнта, який піде задоволений та обов’язково прийде ще не один раз.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*