Найбільша кількість заявників щодо призначення субсидій – від жителів Шацька, Світязя, Ростані та Піщі

13.12.2017 / Новини

Василь Голядинець провів чергову оперативну нараду.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Начальниця управління соціального захисту населення райдержадміністрації Антоніна Пилиповець поінформувала, що у 2017 році жителями району подано 1897 заяв на призначення житлової субсидії (на тверде паливо, скраплений газ, електроенергію; по Шацькій територіальній громаді — водопостачання, водовідведення).

Найбільша кількість заявників — це жителі Шацька, Світязя, Ростані, Піщі.

Фінансування видатків за державними програмами соцзахисту населення проводиться за рахунок субвенцій, передбачених державним бюджетом на відповідний рік. Готівкову субсидію на тверде паливо та скраплений газ отримали 10720 домогосподарств загальною сумою 2790,19 тисяч гривень.

Заборгованість (відомості за вересень — грудень) – 1930,81 тисяч гривень. Нараховано коштів організаціям, що надають послуги я електропостачання, водопостачанню, водовідведенню на 843,51 тисяч гривень. Переказано коштів організаціям — надавачам послуг 576,16 тисяч гривень. Заборгованість державного бюджету перед постачальниками — 267,35 тисяч гривень.

Також посадовиця акцентувала увагу на тому, які потрібно подати документи для призначення субсидій, порядок їх надання та згідно чого призначаються субсидії різних видів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*