На Закарпатті жінка інфікувала коронавірусом 19 людей у церкві

30.03.2020 / Новини
Фото ілюстративне

У Закарпатській області зафіксували 19 нових випадків зараження коронавірусом. Люди, в яких виявили коронавірус, контактували з інфікованою під час відвідування церкви.

– Закарпатський лабораторний центр в Ужгороді отримав попередні результати аналізів, проведених методом ПЛР, контактних осіб мешканки Закарпаття, у якій підтвердили COVID-19. Серед 51 встановленого контактної особи, у 19, які контактували з жінкою під час відвідування церкви, виявлені позитивні результати, – заявив заступник глави Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко, – пишуть Факти.

З 23 березня всі контактні особи жінки перебувають на самоізоляції під контролем сімейних лікарів.

Для підтвердження аналізів біоматеріали відправлять у Київ в референс лабораторії Міністерства охорони здоров’я.

Нагадаємо, станом на 29 березня 2020 року в Україні зафіксовано 418 випадків інфікування новою коронавірусною інфекцією, яка зародилася у китайському місті Ухань.

За результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії ЦГЗ України та обласних лабораторних центрів протягом доби підтверджено 109 позитивних результатів ПЛР-дослідження на нову коронавірусну інфекцію.

Окрім того, у місті Радомишль Житомирської області до медиків звернулися із  високою температурою  п’ятеро парафіян церкви, яку відвідувала померла від коронавірусу 71-річна жителька.

12 березня вона була госпіталізована із лабораторно підтвердженим випадком COVID-19 й наступного дня померла.

Парафіяни молилися у  церкві, яку також відвідувала померла від коронавірусу жінка.

Про це УНІАН повідомили  у Радомишльській центральній районній лікарні, куди і звернулися люди, і де лікували хвору на коронавірус.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*