На “Ягодині” затримали двох іноземців, які перетинали кордон за підробленими паспортами

04.09.2016 / Новини

Для перетину кордону вони використовували німецький і французький паспорти.

Волинські прикордонники виявили двох іноземців азіатської зовнішності, які намагалися перетнути кордон за підробленими паспортами громадянина Німеччини та Франції.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі України.

“Чоловіка азіатської зовнішності їхали поїздом до Варшави через пункт пропуску “Ягодин”. Йшли вони в одному вагоні. Під час проходження прикордонного контролю прикордонники встановили, що надані мандрівниками документи – підроблені. Для перетину кордону ці особи використовували паспорти громадян Німеччини і Франції”, – повідомили прикордонники.

Їх зняли з поїзда, після чого з’ясувалося, що в одному з паспортів замінено фото власника, а другий має повну підробку інформаційної сторінки. “В обох документах є і інші елементи підробок. Також прикордонники встановили, що громадяни за цими паспортами державний кордон на в’їзд в Україну не перетинали”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, за спробу незаконно перетнути кордон був затриманий громадянин Азербайджану, який прямував з України в Польщу.”За спробу незаконного перетину державного кордону України рішенням суду на нього накладено штраф у розмірі 3,4 тис. грн. Також прикордонниками було прийнято рішення про його примусове повернення додому”, – пояснили в Держприкордонслужбі.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*