На “Ягодині” працювали соціологи організації”Європа без бар’єрів”

03.05.2018 / Новини

Впродовж минулого тижня у сервісних зонах міжнародних автомобільних пунктів пропуску “Ягодин” та “Устилуг” на Волині працювали групи соціологів громадської організації “Європа без бар’єрів”.

Про це повідомляє прес-служба ДФС області.

Соціологи проводили анонімне анкетування громадян у рамках проекту “Анатомія кордону”, який фінансується міжнародним фондом “Відродження”.

Мета проекту – вивчення змін у сфері управління кордонами після візової лібералізації з Європейським Союзом та запровадження нових правил.

Регіональний координатор Віктор Вальчук, підбиваючи підсумки “польового етапу” всеукраїнського дослідження, відзначив конструктивну взаємодію громадської організації з прикордонниками та митниками Волині.

Коментуючи цю співпрацю, начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький наголосив, що очолювана ним установа завжди готова до діалогу з громадськими інституціями задля позитивних зрушень.

Посадовець вітає ініціативи, спрямовані на виявлення та усунення проблем, з якими стикаються громадяни під час перетину кордону і намагатиметься впровадити рекомендації, які будуть сформовані експертами міжнародного проекту “Анатомія кордону”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*