На “Ягодині” – обшуки, – ЗМІ

22.05.2019 / Новини

Військова прокуратура проводить слідчі дії на митному посту “Ягодин”.

Зокрема, тривають обшуки в начальника митного посту “Ягодин” Волинської митниці ДФС Олександра Оникійчука, ймовірно причетного до побиття журналістів ТРК “Аверс”, – повідомляє ІА Волинські новини.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили власні джерела в правоохоронних органах. В офіційному коментарі виданню головний державний інспектор з питань доступу інформації Волинської митниці ДФС Валентина Черниш підтвердила цю інформацію.

“Слідчі дії проводить військова прокуратура на всьому митному пості”, – зазначила вона.

Однією з причин обшуків може бути інформація щодо контрабанди 1,3 тонни бурштину через митний пост «Ягодин», яку озвучив журналіст Євгеній Плінський. Натомість на митниці інформацію про цей інцидент спростовували.

Нагадаємо, Олександр Оникійчук був учасником застілля, під час якого митники побили журналістів ТРК «Аверс», зламали їхню техніку та викрали документи.

Справу про побиття митниками журналістів телеканалу “Аверс” скерували до Державного бюро розслідувань. Санкції статей, що їх інкримінують митникам, передбачають до чотирьох років позбавлення волі.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*