На “Ягодині” облаштували карантинну зону для перевірки стану людей, які перетинають кордон

26.02.2020 / Новини
На “Ягодині” облаштували карантинну зону, медики перевіряють стан людей, які перетинають кордон.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

Відучора медики перевіряють стан людей, які перетинають кордон із Польщею, розповів речник Волинської митниці Віталій Лопошук.

При наявності ознак захворювання відбувається евакуація. Станом на 11 годину людей із підозрою на коронавірус не виявили.

На пункті пропуску «Ягодин» облаштували карантинну зону: перевіряють всіх, хто перетинає кордон. ФОТО

“У зв’язку із розповсюдженням коронавірусу при в’їзді на територію України працюють представники МОЗ України, котрі відповідним чином перевіряють стан людей, які заїжджають. При виявленні первинних ознак є кімната, облаштована усіма необхідними медикаментами і необхідними засобами, щоб людина могла перебувати там певний час, поки її не обстежать і не приймуть подальше рішення.

Працює одна медична бригада на території митного посту «Ягодин». Працює ще бригада лікарів при в’їзді, які міряють температуру і перевіряють стан людей, котрі в’їжджають на територію України”, – прокоментував речник Волинської митниці Віталій Лопошук.

На пункті пропуску «Ягодин» облаштували карантинну зону: перевіряють всіх, хто перетинає кордон. ФОТО

Довідково:
  • У ВООЗ розповіли, що пік епідемії коронавірусу вже позаду, а поширення захворювання поки що не набуло характеру пандемії.
  • У МОЗ заявили, що наразі в Україні не зафіксовано зараження коронавірусом, але готові лікувати його в разі потреби. А пасажирам, які прилітають з Китаю, міряють температуру тіла.
  • Міністерство охорони здоров’я оприлюднило два анімаційні відеоролики, у яких розповіли, що треба робити у разі підозри на інфікування коронавірусом COVID-19.
  • Прикордонна, митна та Держпродспоживслужба України посилили заходи безпеки в аеропортах і пунктах пропуску на кордоні задля виявлення та попередження випадків захворювання на коронавірус.
  • 20 лютого 45 українців і 27 іноземців прибули з Уханя, їх розмістили в медцентрі “Нові Санжари”. У самих Нових Санжарах Полтавської області з цього приводу розпочалися протести місцевих жителів.
На пункті пропуску «Ягодин» облаштували карантинну зону: перевіряють всіх, хто перетинає кордон. ФОТО

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*