На Волині з’явилася ще одна туристична родзинка

25.12.2016 / Новини

Жителі та гості селища Іванич тепер зможуть сфотографуватися на фоні об’ємного напису «Я ♥ Іваничі» – спільного проекту Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” та селищної ради.

Це – вже втретє втілення такої туристичної “родзинки”. Дві попередніх – встановили у Володимирі-Волинському та Любомлі.

Про це інформує прес-служба народного депутата України

Депутат Верховної Ради Ігор Гузь разом з громадою урочисто відкрили в центрі селища інсталяцію «Я ♥ Іваничі». Він привітав мешканців з гарною подією:

«Тепер кожен бажаючий зможе зробити фото чи селфі, розмістить Вконтакті чи Facebook. Як на мене: це гарна така затія чи інсталяція, біля якої люди будуть проходити, проїжджати, і захочуть зробити знімок. Ми з селищним головою обумовили, що наступного року зону туристичної «родзинки» облагородимо, зробимо озеленення чи такий собі ландшафтний дизайн. Буде гарна відпочинкова зона для жителів селища чи району та гостей».

У свою чергу, селищний голова Федір Войтюк подякував депутату за державну підтримку, за надходження субвенції, за яку в парку звели дитячий майданчик, а також і за такий туристичний знак. «Наче б нічого такого надзвичайного немає у тому знаку, але намальоване сердечко так зачіпає душу», – сказав він.

Інсталяцію «Я ♥ Іваничі» встановили коштом Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”(50%) та селищної ради (50%).

Під час відкриття туристичної фішки гостям презентували цікаву програму, яку зорганізував Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя». Учасники-переможці ігор та караоке отримали солодкі призи, мандарини, а також сучасний термос, який не завадить нині у зимову пору.

І вже в перший день багато жителів скористалися нагодою “зізнатися” в любові до рідного селища через фото.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*