На Волині значно зросла кількість пожеж

13.02.2019 / Новини

Від початку року на Волині зафіксовано 122 пожежі. В окремих випадках все закінчилось трагічно.

Йдеться в сюжеті Сфера ТВ Луцьк.

“На сьогоднішній день на пожежах загинуло семеро людей, тоді як минулого року було шість смертей. Бачимо, що в зимовий, і як ми його називаємо, пожежно-небезпечний період ситуація залишається, фактично, ідентичною. Тобто люди продовжують ігнорувати вимоги пожежної безпеки”, – каже прес-секретар Управління ДСНС у Волинській області Віталія Лукашевич.

Основні причини займань: паління в ліжку, неправильна експлуатація пічного опалення, електрообладнання та електроустаткування. А ще часто люди залишають дітей без нагляду, які пустують та граються з вогнем, що також може призвести до трагічних наслідків.

За кожним випадком пожежі правоохоронці здійснюють певні процесуальні дії та з’ясовують детальні обставини та причини трагедії.

“Нещодавно Волинь сколихнула трагічна звістка про загибель від отруєння чадним газом 36-річної мешканки Нововолинська та її 1,5-річного сина. Це сталося 30 січня, а вже наступного дня до реанімаційного відділення Горохівської центральної районної лікарні з діагнозом отруєння чадним газом було доставлено 21-річну мешканку Горохова та її 5-річного брата. А до Володимир-Волинської районної лікарні 42-річну мешканку села Зимне з двома дітьми”, – повідомила прес-секретар прокуратури Волинської області Наталка Мурахевич.

Рятувальники вкотре застерігають волинян дотримуватись елементарних правил пожеженої безпеки.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*