На Волині згоріло 5 сільських будинків, які були виставлені на продаж (ВІДЕО)

03.03.2020 / Відео, Новини

У селі Клепачів Ківерцівського району за майже два тижні сталося 5 пожеж у будинках. 

Цікаво, що всі згорілі будинки були виставлені на продаж, – передає ІА Волинські новини.

Перша у хаті, що на вулиці Незалежності. Закинутий одноповерховий будинок згорів вщент. На щастя, ніхто не постраждав. В будинку по-сусідству живуть люди, вогонь зачепив трохи покрівлі їхньої оселі. Місцеві жителі бояться говорити на камеру, бо, можливо, наступного дня до них може завітати ця біда.

Місцевий житель Леонтій Ручик першим забив на сполох, коли в селі за один тиждень згоріло 5 хат. Чоловік розповідає, що криміногенна ситуація у Клепачеві останнім часом на високому рівні. Спочатку були банальні крадіжки акумуляторів від автівок, далі сільгосптехніка, а нині під загрозою опинились уже людські обійстя.

Через кілька днів пожежники знову завітали у це село вночі. Цього разу горіли ще 2 будинки. Мешканці не знають, кому це потрібно, адже майже в усіх будинках давно вже ніхто не живе. Голова Жидичинської ОТГ, до якої входить Клепачів, розповідає, що селяни постійно звертаються до них, бо тривожаться, що їхні оселі чи господарські споруди теж можуть підпалити.

Слідчі головного управління поліції Волині відкрили кримінал за даним фактом та розслідує пожежі.

Місцеві жителі не на камеру розповідають, що серед односельців не підозрюють нікого. Однак місцеві подейкують, що це може бути й умисний підпал, бо ж ці всі 5 спалених будівель були виставлені на продаж.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*