На Волині за хабар у 3000 доларів затримали працівника СБУ (ФОТО)

10.02.2018 / Новини

Оперуповноважений 2-го відділу 6-го управління ГУ військової контррозвідки Департаменту контррозвідки СБУ просив 3 тис. доларів від представника одного із ТОВ.

Хабарник діяв у змові з трьома громадянами. За гроші працівник СБУ обіцяв не створювати штучних перешкод у здійсненні підприємницької діяльності цього ж товариства. Грошові кошти виявлені та вилучені в повному обсязі під час проведення огляду місця події, – інформує прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Зараз тривають першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів справи. Потім вирішуватимуть питання про затримання правопорушників в порядку ст. 208 КПК України, повідомлення їм про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Спрацювали військові прокурори Луцького гарнізону спільно зі слідчими Луцького відділу поліції ГУ Національної поліції України у Волинській області за матеріалами та спільно з оперативниками ВБ СБУ.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*