На Волині вилучили контрафакту на 500 тисяч гривень (ФОТО)

16.05.2018 / Новини

У жительки Ковеля виявили значну партію алкогольної та тютюнової продукції, яка незаконно зберігалася в житловому приміщенні та транспортному засобі.

Про це інформує прес-служба волинських фіскалів.

Працівники податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області провели низку обшуків, за результатами проведення яких припинено діяльність незаконного місця накопичення та реалізації фальсифікованої алкогольної і тютюнової продукції.

Зокрема, виявлено та вилучено 6 500 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, 50 літрів спирту та 70 пляшок фальсифікованих горілчаних виробів різних торгових брендів.

Окрім того, на подвір’ї підприємливої ковельчанки виявлено транспортний засіб, що використовувався для перевезення та розповсюдження фальсифікованих підакцизних товарів, який також вилучено.

Відтак, за результатами проведених заходів правоохоронцями з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей орієнтовною вартістю понад півмільйона гривень.

При цьому повідомляємо, що вказана громадянка неодноразово потрапляла в поле зору працівників податкової міліції Волині за фактами вчинення аналогічних правопорушень, за що останню притягнуто до відповідальності.

Наразі вирішується питання про призначення судових експертиз, триває слідство.

 

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*