На Волині вилучили алкоголю та цигарок на 300 тисяч гривень (ФОТО)

25.04.2018 / Новини

У Ковелі, поблизу Брестського ринку, виявлено транспортний засіб, з якого місцевий “бізнесмен” намагався незаконно реалізувати значну партію тютюнових виробів марки “Marvel”, виробництва Республіки Білорусь.

Весь товар, а саме цигарки без марок акцизного податку встановленого зразка, вилучено, інформують у прес-службі ДФС Волині.

Одночасно, податковою міліцією Волині у житлових та складських приміщеннях жителів сіл Ратнівського району проведено санкціоновані обшуки, за результатами яких встановлено місця накопичення незаконного підакцизу.

Внаслідок проведених заходів з незаконного обігу вилучено тютюнові вироби та елітний алкоголь, зокрема вартісне віскі та шампанське. Згідно з попередньою оцінкою правоохоронців, вартість вилученого майна становить майже 300 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання про статус вилучених товарно-матеріальних цінностей, а також проводиться весь комплекс заходів з метою встановлення осіб причетних до такої незаконної діяльності.

В оперативному управлінні наголошують, що триває проведення операції “Акциз – 2018”, метою якої є припинення незаконного виробництва та розповсюдження підакцизної продукції.

А тому ГУ ДФС у Волинській області звертається до усіх небайдужих громадян з проханням негайно повідомляти про виявлені факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів на номерами: (0332) 777-102, (0332)777-197, (0332)-777-139, 066-211-02-02.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*