На Волині викрили декілька підпільних автозаправок (ФОТО)

01.09.2019 / Новини

На Волині правоохоронці припинили діяльність декількох підпільних АЗС, на яких незаконно реалізовували дизельне пальне та бензин без відповідних дозвільних документів, що відповідно створювало загрозу життю і здоров’ю місцевим жителям.

Про це інформують в Управлінні захисту економіки у Волинській області.

Як вдалося встановити, пальне ввозилися до України поза митним контролем через один з міжнародних пунктів пропуску Волинської митниці ДФС транспортними засобами зі спеціально обладнаними штатними паливними баками. За один рейс правопорушники могли перевезти від 400 до 800.

У своїй злочинній діяльності правопорушники використовували спеціально обладнані стаціонарні підпільні АЗС, на яких і відбувалася роздрібна торгівля паливом.

В окремих випадках пальне реалізовувалося під замовлення – великими партіями для агропромислових підприємств, перевізникам та лісовим господарствам.

У четвер, 29 серпня, працівниками поліції проведено обшуки на нелегальних АЗС, за результатами яких вилучили близько 6000 літрів дизпалива та бензину, спецобладнання, гроші, банківські картки, які використовувалися для накопичення незаконного отриманих коштів, транспортні засоби, за допомогою яких здійснювалося перевезення пального та «чорнові» записи.

Наразі проводиться комплекс заходів зі встановлення кола осіб, причетних до даного кримінального правопорушення.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*