На Волині виявили склад нелегальної побутової техніки (фото)

29.06.2019 / Новини

На Волині, у ході спецоперації “Бастіон”, податкова міліція спільно з працівниками Волинської митниці ДФС виявили масштабну партію побутової техніки відомих світових брендів.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської митнці ДФС.

27-го червня в одному з прикордонних міст з Республікою Польща виявлено місця накопичення високоліквідних товарів, а саме побутової техніки відомих світових брендів.

Ці товари були ввезені на територію України з використанням так званої схеми «піджачники», шляхом подрібнення партії товарів (50 кг, 500 Євро на одну особу) з метою ухилення від сплати митних платежів.

В подальшому вказану техніку реалізовували замовникам за готівкові кошти, зокрема через Інтернет-мережу без сплати будь-яких обов’язкових платежів.

На складі та офісному приміщенні, які розташовані за однією адресою, виявлено побутову техніку орієнтовною вартістю близько 1 мільйона гривень, чорнову бухгалтерію та штампи торгових закладів Республіки Польща.

На даний час тривають заходи по документуванню даної протиправної схеми та встановленню кола осіб, які брали участь у ній.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*