На Волині вночі горів військовий госпіталь (ФОТО. відео)

20.09.2019 / Новини

У Луцьку – масштабна пожежа в міському шпиталі. Займання трапилось у ніч на 20 вересня, вогонь охопив значну частину будівлі. Гасили полум’я 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Пожежу в Луцькому гарнізонному військовому госпіталі о 3:12 локалізували, а о 5:00 ліквідували. Триває розбір конструкцій.

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області, переда ІА Волинські новини.

20 вересня о 02:25 надійшло повідомлення про пожежу у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі, розташованому на вулиці Сенаторки Левчанівської. О 02:36 до місця виклику прибули рятувальники 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька.

За зовнішніми ознаками встановлено, що пожежею охоплена покрівля лікарняного корпусу. Було оголошено 3-й номер виклику, за яким на місці події зосереджені 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Оперативно було проведено евакуацію пацієнтів та персоналу госпіталю. Загалом персоналом та рятувальниками евакуйована 91 особа, з яких 7 хворих у важкому стані та 11 працівників госпіталю. Пацієнтів госпіталю розміщено у Луцькій міській клінічній лікарні.

Причина пожежі встановлюється.

Зі слів очевидців, займання розпочалось в одному з корпусів, який знаходиться ближче до медколеджу. Дах спалахнув за лічені хвилини, вогонь через дерев’яні перекриття швидко поширився всією верхньою частиною будівлі.

Зазначимо, що будівля перебуває на балансі Міноборони та має історичну цінність, тут знаходився Монастир ордена тринітаріїв.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*