На Волині відбудеться Чемпіонат України з крос-триатлону (ФОТО)

16.08.2018 / Новини, Спорт

Чемпіонат України з крос-триатлону (спринт) “Polissia Challenge Cup” відбудеться вже наступної неділі, 26-го серпня на теренах Волинського Полісся.

Втім, змагання з крос-триатлону відбудуться вперше у статусі Чемпіонату України з цього виду спорту. Тож, участь братимуть не лише аматори, а й високопрофесійні спортсмени.

Про це повідомляє прес-служба Чемпіонату України з триатлону “Polissia Challenge Cup”.

До слова, серед зареєстрованих є не тільки волиняни, а й жителі Полтави, Кривого Рогу, Тернополя, Запоріжжя, Одеси, Києва, Львова, Рівного, Чернівців, а також громадяни Литви та Республіки Білорусь.

Захід стартуватиме з Турійського району – мальовничого озера Сомин. Фінішуватимуть – у селі Смідин, центрі Смідинської об’єднаної громади. Спортсмени пропливуть 1 кілометр озером Сомине Турійського району, потім їхатимуть велосипедами 20 кілометрів, і, після цього, ще бігтимуть до фінішу 6 кілометрів. До слова, цього року організаційний комітет змагань збільшив минулорічний призовий фонд до 90 тисяч гривень.

Нагадаємо, Чемпіонат України з крос-триатлону “Polissia Challenge Cup” відбудеться задля поширення ідеї активного способу життя, популяризації спорту, пропагування крос-триатлону на Волинському Поліссі, а також задля підвищення туристичної привабливості регіону, шляхом проведення видовищних змагань, які мають велику популярність в світі та Україні.

Загальне керівництво з підготовки та проведення змагань з триатлону здійснює громадська організація “Смідинська ініціатива” спільно з Фондом Ігоря Гузя “Прибужжя”. Партнери – громадська організація “Спортивний клуб “Ковель” та Федерація триатлону України.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*