На Волині відбудеться Чемпіонат України з крос-триатлону

11.07.2019 / Новини

11 серпня 2019 всіх охочих запрошують на змагання з крос-триатлону «PolissiaChallengeCup 2019», яке вже третій рік поспіль проводиться на Волині.

Крос-триатлон включає у себе три складові: плавання, їзду на велосипеді та біг. Також змагання має Статус Чемпіонату України з крос-триатлону. У змаганнях беруть участь професіонали та аматори, які хочуть спробувати свої сили та витривалість. Головна мета «PolissiaChallengeCup 2019» – позитивні емоції, нові враження, і, звичайно, популяризація активного і спортивного відпочинку.

Старт: озеро Сомин, село Сомин, Турійський район, Волинська область. Фініш: село Смідин, Старовижівський район, Волинська область.

Під час крос-триатлону учасники пливуть 1000 метрів через озеро Сомин, далі 20 кілометрів на велосипеді і 6 кілометрів бігу до центру села Смідин.

Призовий фонд змагання – 100 000 грн.

Нагородження буде проводитись по вікових категоріях серед чоловіків та серед жінок. Футболки, медалі та сертифікат про участь у змаганнях отримує кожен учасник. Особлива увага на змаганнях приділяється учасникам бойових дій та ветеранам війни, для яких реєстрація на змагання безкоштовна.

Реєстрація на змагання та детальна інформація на сайті:
http://triathlon-polissia.org.ua/

Якщо ж ви не планує стати учасником, але бажаєте подивитись на видовищне змагання – чекаємо Вас 11 серпня на Волині!

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*