На Волині від “Слуги народу” пройшов лише один кандидат

23.07.2019 / Новини

За результатами попереднього підрахунку протоколів, на парламентських виборах в Україні лідирує партія “Слуга народу”, у якої понад 40% голосів виборців. Проте у Волинській області по п’яти виборчих округах проходить лише один кандидат від “Слуги народу”. 

По п’яти округам на Волині перемагає тільки Вячеслав Рубльов від партії “Слуга народу”. Після підрахунку 64,3% протоколів на окрузі №20 за Рубльова проголосувало 40,6% виборців. Його найближчий конкурент народний депутат Сергій Мартиняк набрав 21,6% голосів – інформує “Прямий”.

Вже підраховані всі протоколи на 22 окрузі (м. Луцьк) – переміг “укропівець” Ігор Палиця, якого вважають людиною Коломойського. Кандидат від “Слуги народу” тут набрав на 10% менше голосів.

Впевнено перемагає “слугу народу” на 19-му окрузі чинний депутат Ігорь Гузь (наразі вже самовисуваниць). За результатами підрахунку 95% протоколів за нього проголосували 59,8% виборців.

Ще один чинний депутат з “Волі народу” Степан Івахів проходить по своєму рідному 21-му округу. За нього проголосували 43,4% виборців, а за Андрія Льва від “Слуги народу” – 25,4% (опрацьовано 70,7% протоколів).

Також друге місце кандидат від “Слуги народу” займає в окрузі №23. Тут перемагає Ірина Констанкевич з “Укропу” – 48% голосів при 67,3% опрацьованих протоколах.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*