На Волині у багатоповерхівці вибухнула граната (ФОТО)

04.04.2018 / Новини

3-го квітня по обіді в місті Ковель на вулиці 40-річчя Перемоги на п’ятому поверсі девятиповерхового будинку пролунав вибух.

Про це повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

На місце інциденту виїхали кервіники ковельські поліцейські, криміналістична лабораторія ГУНП, спеціалісти вибухотехнічного відділу, слідчо-оператвина група. За попередньою інформацією вибухнув предмет, схожий на гранату.

Внаслідок цього травми отримав 43-річний ковельчанин. Його госпіталізували у відділення хірургії районної лікарні. Більше ніхто із мешканців будинку не постраждав.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Поліція з’ясовує усі обставини події.

Як повідомляє ВолиньPost, під час розпиття спиртного один з учасників застілля кинув колезі по пляшці під ноги гранату.

У результаті потерпілого доставили в Ковельську ЦРЛ з важкими травмами. Зокрема, у чоловіка – множинні осколкові рани тулуба, нижніх кінцівок, грудної клітки, відкритий перелом правої гомілки зі зміщенням.

Відомо також, що винуватець події та інші мешканці будинку тілесних ушкоджень не отримали. Відомо, що гранату він знайшов на березі річки «Турія» в місті Ковелі приблизно 27 березня цього року.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*