На Волині сильний вітер повалив дерева на дороги

28.06.2019 / Новини

Минулої доби, 27 червня, у зв’язку із поривами вітру у населених пунктах області на окремих ділянках автодоріг був ускладнений рух через повалені дерева та зламане гілля.

Про це Depo.Львів повідомили в ГУ ДСНС  у Волинській області.

Співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області за допомогою аварійно-рятувального обладнання розчищали дороги у Любешівському, Ковельському, Луцькому, Володимир-Волинському та Ратнівському районах.

Зокрема у Любешівському районі рятувальники розчистили ділянки доріг біля сіл Проходи та Селісок, у Володимирі-Волинському зрізали надламану гілку, що нависала над пішохідним переходом в районі вулиці Ковельської.

У Ковелі розчистили від поваленого гілля частину вулиці Варшавської, а у Володимир-Волинському районі біля озера Лісне звільнили проїжджу частину від поваленого дерева, у Луцькому районі розчистили ділянку автодороги “Луцьк-Володимир-Волинський” біля села Смолигів.

Близько другої години ночі 28 червня рятувальники селища Ратного розкряжували повалене дерево та усунули перешкоду для руху на автотрасі в районі села Замшани Ратнівського району.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*