Волинського школяра взяли під домашній арешт через серію крадіжок

31.08.2018 / Новини

У Нововолинську учень однієї зі шкіл підозрюється у вчиненні серії крадіжок та грабежів. Суд призначив неповнолітньому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

8-го серпня до Нововолинського міського суду надійшло відповідне клопотання слідчого. Про це йдеться в ухвалі суду, повідомляє ІА Волинські новини”.

Неповнолітній підозрюється в тому, що в квітні він, діючи за попередньою змовою групою осіб, поблизу будинку №1 на мікрорайоні Шахтарському, вчинив напад на потерпілого та, застосовуючи фізичне насильство, обікрав його.

Від ударів руками та ногами по голові та тілу чоловіка спричинив йому тілесні ушкодження у виді осаднення шкіри, гематоми в правій скроневій ділянці та на обличчі справа, забиття головного мозку правої скроневої ділянки та викрав мобільний телефон, вартістю 132 гривні.

Того ж місяця у “козлячому” парку побив чоловіка та викрав мобільний телефон, вартістю 344 гривні.

Крім того, неповнолітній підозрюється в тому, що у травні він, перебуваючи у приміщенні кімнати відпочинку санпропускника терапевтичного відділення Нововолинської ЦМЛ, із жіночої сумочки, яка стояла на дивані, намагався таємно викрасти гаманець. Його відразу ж викрили та попри це, вдалося заволодіти гаманцем та втікти.

У червні неповнолітній поблизу магазину “Вест” попросив у перехожого телефон, щоб здійснити дзвінок та втік, викравши мобільний вартістю 1683 гривні.

У разі визнання підозрюваного винуватим, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*