На Волині розпочалося осіннє комісійне обстеження автошляхів

27.09.2019 / Новини

Днями розпочалась організація до проведення осіннього комісійного огляду автомобільних доріг загального користування, що пролягають територією Волинської області. Такі огляди проводяться у всіх регіонах нашої держави.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

До 30 вересня триватиме підготовчий етап цього заходу. У цей період врегульовуються організаційні питання – визначається склад комісії, складається відповідний графік, підрядними підприємствами проводиться підготовка виробничих баз та спеціальної дорожньої техніки.

Практичний етап комісійного огляду розпочнеться з 1 жовтня і триватиме майже до кінця місяця.

Упродовж жовтня представники Служби автомобільних доріг у Волинській області, облдержадміністрації, обласної комісії (штабу) з техніко-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, управління патрульної поліції в області і підрядних підприємств, відповідальних за експлуатаційне утримання автомобільних доріг, проводитимуть обстеження автошляхів та виробничих баз, фіксуватимуть виявлені недоліки, а також визначатимуться з необхідними обсягами ремонтних робіт і заходами з ліквідації недоліків в експлуатаційному утриманні вулично-дорожньої мережі в межах видатків, визначених на поточний рік.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*