На Волині псевдоподатківці вимагають гроші у підприємців

02.05.2018 / Новини

Шахраї, прикриваючись посадовими особами територіальних органів ДФС у Волинській області, телефонують до керівників потужних волинських підприємств чи підприємців та вимагають у них матеріальну винагороду за невтручання в господарську діяльність.

Про це повідомляє прес-служба волинських фіскалів.

Зокрема, підприємливі зловмисники за не проведення перевірки та певну лояльність до платника податків пропонують директору підприємства чи підприємцю сплатити суму, що інколи коливається в межах декількох тисяч доларів. Такі факти шахрайства мають місце як в обласному центрі Волині, так і на території області.

Тому в ГУ ДФС у Волинській області звертаються до платників податків бути обачними, не піддаватися на провокації, а у разі отримання інформації про такі пропозиції, вчинення протиправних дій від імені працівників органів ДФС під виглядом працівників Державної фіскальної служби або нібито від їх імені негайно інформувати управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Волинській області за номером (0332)777171, або відповідний підрозділ Національної поліції за номером телефону 102.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*