На Волині перевізник має сплатити майже 14 тисяч євро за перевантажену фуру

16.09.2020 / Новини

Під час чергового контрольного зважування працівники управління Укртрансбезпеки спільно з поліцейськими виявили автомобіль, норма вантажу в якому перевищувала допустиму вагу на майже на 30%.

Порушник має сплатити штраф. Про це повідомив Суспільному начальник управління Укртрансбезпеки в області Віталій Конончук.

На відрізку дороги “Доманово-Київ – Чернівці – Тереблече” під час контрольного зважування спеціалісти Укртрансбезпеки виявили автівку MAN TGX, переповнену щебенем. За виявлені порушення вагових параметрів власнику машини було нараховано плату за проїзд автодорогами у розмірі 13 тисяч 642 євро. Складено акт про проведення перевірки за відсутність дозволу, який дає право на рух дорогами України при перевищенні встановлених вагових норм понад 20 %.

Загалом з початку року працівниками волинського обласного управління Укртрансбезпеки було проведено п’ять з половиною тисяч перевірок авто, складено півтори тисячі актів за порушення, повідомив Віталій Конончук.

Найбільше порушень виявили у відсутності щоденних реєстраційних листків режиму праці та відпочинку водія, товарно-транспортних накладних, протоколів технічного контролю.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*