На Волині не за призначенням використовують шкільні автобуси

25.03.2017 / Новини

Нелегальні пасажироперевезення на Волині стали непоодиноким явищем.

Про це йшлося під час робочої наради під головуванням першого заступника голови Волинської облдержадміністрації Олександра Степанцова з головами районних адміністрацій та начальниками місцевих відділів освіти, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Так, відповідно до Розпорядження голови облдержадміністрації № 377 від 26 серпня 2016 року, створена міжвідомча робоча група по боротьбі з “нелегальними” перевізниками, що має на меті контроль за здійсненням несанкціонованих перевезень.

Використання транспорту не за призначенням стосується експлуатації шкільних автобусів, які в деяких районах області курсували за звичними місцевими маршрутами, обслуговуючи звичайних громадян.

Зі слів Олександра Степанцова, аби контролювати нелегальні перевезення, потрібно скоординувати роботу усіх профільних служб та громадськості на місцях, адже без спільної роботи дієвого результату не буде.

Тож з метою запобігання нецільового використання комунального майна головам РДА та об’єднаних територіальних громад надіслано лист, яким увагу органів місцевого самоврядування зосереджується на постійному контролі цільового використання шкільних автобусів.

 

Загалом же, проблема нелегальних пасажироперевезень на Волині перебуває на постійному контролі виконавчої вертикалі влади, служби автомобільних доріг України в області, профільних управлінь Державної фіскальної служби.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*