На Волині ліквідували канал контрабанди цигарок до ЄС (відео)

02.06.2016 / Новини

В рамках операції «Кордон-2016» прикордонники Луцького загону спільно з польськими колегами протидіють незаконному переміщенню тютюнових виробів через кордон.

Про це інформує Державна прикордонна служба України.

Так, учора співробітники Держприкордонслужби та Служби безпеки України, за попередньо інформацією про можливе незаконне переміщення підакцизних товарів на ділянці «зеленого кордону» та на підставі ухвали суду Волинської області, провели обшук в одному з помешкань села Гуща Любомльського району.

В результаті перевірки в садибі, що розташована за 500 метрів від кордону, було виявлено 30 ящиків сигарет «Фест» білоруського виробництва. Усі ящики були запаковані у поліетилен та, скоріш за все, підготовлені для подальшого незаконного переміщення через державний кордон.

В рамках кримінального провадження тютюнові вироби вилучені для проведення слідчих дій та складання матеріалів кримінального правопорушення, передбаченого статтею 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*