На Волині двоє школярів допомогли поліції впіймати злочинця

14.11.2018 / Новини

14-го листопада в дворі Володимир-Волинської гімназії імені Цинкаловського зібрали колектив школи, щоб відзначити двох учнів шостого класу, які допомогли у розкритті злочину.

Із подякам до навчального закладу прибув полковник поліції та начальник Володимир-Волинського відділу поліції Михайло Бобик, – інформує БУГ.

“Ми прибули з дуже почесною місією, для того щоб нагородити двох ваших учнів. Без їхньої допомоги ми б не змогли розкрити злочин. Я хочу запросити Гузь Ігор Романович та Матусевич Анатолій Миколайович“, – наголосив Бобик та вручив подяки школярам.

Бобик розповів, що 23 серпня на вулиці Драгоманова у Володимирі-Волинському відбулося вчинення злочину. Тоді невідома особа розбила скла автівки і з його салону викрала барсертку.

“Ці два мужні і справжні чоловіки, вони допомогли нам в тому плані, що стали свідками кримінального правопорушення. Мало того вони не побоялися і побігли за цим злочинцем. Дякуючи їм , дякуючи їхнім показам, ми по “гарячих слідах” розкрили кримінальне правопорушення і затримали цього злочинця”, – додав начальник поліції.

Михайло Бобик розповів, що затриманий злочинець був винним у скоєні ряду злочинів у Володимирі-Волинському.

Учні гімназії привітали своїх колег гучними оплесками. А діти від правоохоронців отримали крім подяк ще й футбольні м’ячі.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*