На Волині дев’ятикласник врятував життя 8-річному хлопчику

21.02.2018 / Новини

У Ковелі дев’ятикласник Максим Павлович врятував життя своєму тезці – восьмирічному Максимові Покрові, який провалився під лід.

Про це інформує сайт Ковельської міської ради.

Другокласник з цікавості вирішив пройтись по кризі на міському водосховищі. Відійшовши метрів п’ять від берега, опинився у воді.

Хлопчик почав кликати на допомогу. Нікого з дорослих поруч не було. На щастя, неподалік рибалив інший Максим, який не розгубився, а підбіг і допоміг малому вибратись. Він і далі не залишив другокласника, швиденько зняв з нього мокру куртку, одягнув свою і відвів додому.

Про героїчний вчинок Максима можливо б так ніхто і не довідався, але про це розповів його вчитель, заступник директора ЗОШ №9 Сергій Бідненко. Також бабуся Лідія, яка щиро, від усієї душі дякує рятівнику за свого улюбленого онука, який не на жарт налякав усіх, але пообіцяв, що в майбутньому більше ніколи так не вчинить.

Як каже мама дев’ятикласника Наталія, її син любить рибалити, але вона не очікувала, що щось подібне могло трапитись.

«Наш Максим хороший, працелюбний, уважний ніколи не відмовить у допомозі. Інколи, як і всі, може десь і начудити. А ще, як з’ясувалось, він дуже скромний. Юнак не хотів афішувати про свою пригоду на воді. Але його вчинок вартий уваги і поваги. А ще – це надзвичайно хороший приклад для усіх наших дітей. Добро, його так часто бракує у нашому житті, ми так мало про це говоримо. Саме такі люди мають бути героями телеекрану та інших ЗМІ», – говорить про свого учня його наставник Сергій Борисович.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*