На Волині чоловік у центрі міста намагався задушити дівчину

02.12.2017 / Новини

1-го грудня близько 21:20 у Нововолинську чоловік схопив дівчину за шию та намагався задушити. Дівчат було двоє, вони змогли дати відсіч чоловіку та втекти.

Як розповідають 18-ти літні подруги, ввечері вони вийшли з кафе. Дорогою додому вирішили прогулятися “стометрівкою”. Йшли в напрямку Бульвара Шевченка і неподалік пам’ятника воїну-захиснику помітили чоловіка, та відразу не звернули на нього уваги, – пише БУГ.

Однак невідомий, за словами подруг, вийшов з темного провулка і почав їх переслідувати. Пройшовши кілька метрів напав зі спини на одну з дівчат.

Чоловік підійшов ззаду, схопив за шию та намагався задушити. Але, як то кажуть, “не на ту натрапив”, так як дівчина володіє базовими прийомами самооборони і вона почала захищатися. Нападник також намагався її ударити у щелепу, але та блокувала удар. Чоловік врешті-решт відпустив її і подруги втекли.

На спроби самооборони невідомий викрикував погрози. Коли дівчата втікали також кричав їм вслід. Подруги розповідають, що його вигляд загалом не був схожий на нормальний. Ймовірно він був у нетверезому стані або має психічне захворювання, – кажуть ті.

Чоловік був невисокого зросту, приблизно 165-167 см. У нього худорляве обличчя та відсутня половина зубів. Одягнений був у чорну куртку та чорну шапку, з червоним надписом.

Щовечора практично по центральній вулиці ходить сотні дівчат. Місце добре освітлене і зазвичай людне, навіть в пізню годину. Та будьте обережні, якщо побачите підозрілу особу.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*