На Волині банда іноземців вкрала в одному із банків платіжний термінал та авто

19.03.2020 / Новини

У ніч на 17 березня зловмисники проникли до приміщення одного із банків Луцька та викрали платіжний термінал, а з території цього ж банку автомобіль «ГАЗ 2752». Сума завданих матеріальних збитків становить близько 100 тис. грн.

Оперативники управління карного розшуку Волинської області у співпраці із львівськими та житомирськими співробітниками поліції встановили, що до вчинення кримінальних правопорушень причетні четверо іноземців, повідомляє пресслужба волинської поліції, – передає ІА Волинські новини.

«Зловмисників затримали у Житомирській області. Усім чотирьом слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 та ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Слідчі будуть звертатися до суду з клопотанням про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Викрадений платіжний термінал та автомобіль вилучили», – повідомив Юрій Крошко, начальник ГУНП у Волинській області.

Поліцейські перевіряють причетність правопорушників до скоєння аналогічних злочинів у інших областях. Підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*