На Волині 4 медики захворіли на коронавірус, на Тернопільщині — 32

01.04.2020 / Новини

На Волині виявили 4 лабораторно підтверджених випадків COVID 19 серед медпрацівників у відділенні інтенсивної терапії Луцької міської клінічної лікарні.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Загалом з підозрою на коронавірусну інфекцію в області – 10 осіб.

Зразки біологічного матеріалу від даних осіб знаходяться на дослідженні у вірусологічній лабораторії ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України».

У Монастириському районі, що на Тернопільщині, у 32 медиків діагностували COVID-19. Про це у Фейсбуку повідомляє заступник голови райдержадміністрації Павло Дронь.

«На 9 годину ранку в Монастириському районі інфікованих коронавірусом – 77 осіб. Серед них – 32 медичні працівники (10 лікарів, 14 медсестер, 8 молодших медсестер), п’ятеро дітей, двоє держслужбовців, двоє поліцейських, священник, завдитсадком, вчитель, рятувальник ДСНС, один голова ОТГ», – йдеться у дописі.

За останніми даними обласного лабораторного центру МОЗ України, на Тернопільщині зареєстровано 98 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Всього з початку карантину було досліджено 188 подібних випадків. 98 із них було підтверджено лабораторно, 21 залишається під підозрою, майже 70 – спростовано.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*