На Світязі змагалися журналісти (ВІДЕО)

04.07.2017 / Новини, Спорт

На Світязі відбулася ХІІІ Спартакіада працівників засобів масової інформації Волині. Чотири команди виборювали перемогу у семи видах програми.

Третій рік поспіль на березі озера Світязь  відбуваються спортивні баталії працівників засобів масової інформації Волині.

Про це інформує Волинська регіональна дирекція НСТУ.

Цього разу у Спартакіаді взяли участь чотири команди. У програмі було сім видів спорту: настільний теніс, шахи і шашки, дартс, естафети, перетягування линви і плавання. Дощова погода не завадила спортсменам продемонструвати достойні результати.

Розповідають директор обласного Центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Володимир Новосад і суддя Микола Оніщук.

Дуже приємно, що ЗМІ беруть участь у таких заходах, ведуть рухову активність і пропагують здоровий спосіб життя. Враховуючи те, що не вперше доводиться брати участь у суддівстві цих змаганннях, відмітити хочеться, що журналісти демонструють все кращі результати. Особливо, в тенісі. Змагання проходять на такому рівні, що вони показують досить пристойний результат.

Працівники Волинської регіональної дирекції НСТУ не вперше беруть участь у спартакіаді. На думку директора програм ТВО телебачення Софії Калюжної, це — дуже потрібний турнір.

– Ми знайомимося, в першу чергу, з іншими нашими колегами. Ми спілкуємося, відпочиваємо, отримуємо свою порцію адреналіну, – каже Софія Калюжна. – Звичайно, хочеться перемогти. Це – велика мотивація до хорошої гри, виступу. Але це вже – як кому пощастить.

2017-й – дуже насичений різноманітними заходами для членів обласної організації Національної Спілки журналістів України, – наголосив її голова Михайло Савчак.

Такі заходи дуже зближують журналістську спільноту, формують дух корпоративності, – каже голова обласної організації  НСЖУ. – І навіть за тим перебігом спортивних подій, які сьогодні відбуваються на спортивних майданчиках, відчувається, що наша журналістська братія готова спільно виконувати ті непрості завдання, які стоять перед журналістською спільнотою і нашої області, і України.

У підсумку, перше місце здобула команда газети “Волинь-Нова”, срібні нагороди – у спортсменів Волинської регіональної дирекції НСТУ, а бронза — у команди “Вісник і К”.

Втім, для творчих людей головне — не перемоги і медалі, а спілкування з друзями і хороший відпочинок, який вони вміють організувати.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*