На скільки подорожчав проїзд до Любомля?

03.01.2017 / Новини

Волиняни уже відчули на собі більш суттєве здорожчання  міжміських перевезень.

окрема, вартість проїзду з Нововолинська до Луцька зросла на 21 гривню, до Києва – на 65 гривень, пише БУГ.

Варто зауважити, що процес ціноутворення на проїзд держава не контролює. Підприємець має право вказувати ту вартість, яка зробить його конкурентноспроможним.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини пасажири автобуса «Нововолинськ-Рівне», тарифи збільшилися подекуди до 50% . «Як це так, було 40 а стало 60?», – запитали пасажири у водія про вартість квитка від села Суходоли до Луцька. На це отримали відповідь: «Так, здорожчало відучора (з 1 січня – ред.). А з Нововолинська вже 65 гривень».

Журналісти БУГу вирішили поцікавитись, як змінилася вартість проїзду з Нововолинська на інші напрямки.

Якщо раніше доїхати до Луцька можна було за 49,60 гривень, то з 31-го грудня 2016-го року вже за 70,96 гривень. Вартість проїзду до Володимир-Волинського тепер становить, залежно від автобуса, 12,40 гривень або 13,40 гривень. Ціна на проїзд до Ковеля зросла з 34, 05 гривень до 44,71 гривень.

Плата за проїзд до Любомля відтепер становить 39,88 гривень, до Іванич – 13,40 гривень.

Усі охочі відвідати Київ відтепер відчують удар по своїх гаманцях, адже вартість квитка зросла з 275, 34 гривень до 340,32.

Проїзд до Львова подорожчав лише з ковельського напрямку.

Така ситуація зумовлена декількома факторами: зростанням цін на паливно-мастильні матеріали та запчастини, підняттям мінімальної заробітної платні, відповідно, зростанням податків, збільшенням кількості пільгових категорій населення.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*